Aanbod

Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen Foto - Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen
31 foto's beschikbaar

Te koop: Vettenoordstraat 4, 3131 TR Vlaardingen

Type object Appartement, beneden/boven woning
Woonoppervlakte 211 m²
Aanvaarding In overleg
€ 350.000,- k.k.

Algemeen

We kunnen eigenlijk heel kort zijn: deze woning is de bijzonder aangename verrassing die u ooit hoopte te vinden in de stad!

De hoekwoning met twee etages en een ruim dakterras ligt aan een rustige straat nabij het historische stadscentrum van Vlaardingen en alle denkbare faciliteiten en uitvalswegen.

Via de voordeur òf via de garage, komt u in de ruime entree met meer dan voldoende plek... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, beneden/boven woning
Bouwperiode 1956
Aangeboden sinds Zondag 26 mei 2024

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00161
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zondag 26 mei 2024
Bouw
Type object Appartement, beneden/boven woning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1956
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 211 m²
Inhoud 633 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 13,86 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 69 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
CV ketel
CV ketel Remeha Avanta
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Natuurlijke ventilatie
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft een garage Ja
Heeft rolluiken Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Vlaardingen D 7156
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigendom belast met erfpacht
Lasten Voortdurend,
Kadastrale aanduiding Vlaardingen D 7156
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigendom belast met erfpacht
Lasten Voortdurend,

Beschrijving

We kunnen eigenlijk heel kort zijn: deze woning is de bijzonder aangename verrassing die u ooit hoopte te vinden in de stad!

De hoekwoning met twee etages en een ruim dakterras ligt aan een rustige straat nabij het historische stadscentrum van Vlaardingen en alle denkbare faciliteiten en uitvalswegen.

Via de voordeur òf via de garage, komt u in de ruime entree met meer dan voldoende plek voor het opbergen van jassen, tassen, paraplu’s en schoenen.
De leefruimte voor wonen en tafelen, aan de rechterkant van de entree, is over de gehele lengte en breedte voorzien van ramen met originele glas-in-lood details en dubbele beglazing. Aangrenzend bevindt zich, onder een lichtkoepel voor extra lichtinval, de keuken welke overigens ook via de (door-)gang tussen entree en leefruimte te bereiken is. In deze brede doorgang, met plavuizen vloer, zijn een grote koel- en vriesopstelling en werkblad met bovenkasten gerealiseerd. In de gang bevind zich een toilet.

Naast de doorgang, door een muur met glas-in-lood bovenlicht gescheiden van de ervoor aan de straat gelegen garage, is een grote ruimte waar bijvoorbeeld in alle comfort op een groot scherm televisie kan worden gekeken. Achter deze ruimte bevindt zich een ruime badkamer, waar het daglicht door een grote lichtkoepel naar binnen komt, met douchecabine en wastafel.

We zouden bijna de kleine spoelruimte op deze verdieping en de toegang naar de kelder vergeten te benoemen!

Op de bovenetage is aan de voorkant een ruime slaapkamer met een ruime (inloop-)kledingkast en naastgelegen betegelde badkamer met ligbad douche en wastafel. Ook in deze ruimte komt het natuurlijke daglicht door de koepel naar binnen.

Op de bovenverdieping is een groot aparte toiletruimte met extra wastafel, waar ook de wasmachineopstelling en de Cv-ketel zijn geplaatst.
In de slaapkamer aan de achterkant van het pand, bevindt zich de toegang naar het beschutte dakterras, dat via een kniktrap te bereiken is.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze woning in al haar bijzonderheid en potentie beleven en begrijpen om er binnenkort uw woon- en/of werkdroom te verwezenlijken, maak dan gauw uw persoonlijke afspraak!

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1956
- oppervlakte ca. 211 m2
- ingepakte glas-in-lood ramen
- zeer riante dakterras ca. 55 m2
- lichtkoepels op strategische punten voor natuurlijk daglicht op onverwachte plaatsen
- goed onderhouden Cv-ketel
- meerdere sanitaire ruimtes
- kelder aanwezig
- actieve VvE aanwezig
- erfpacht is afgekocht tot 31-12-2043
- gezien het bouwjaar van de woning wordt er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule opgenomen.
- niet-bewoningsclausule is van toepassing

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Sluiten

Recent bekeken